Buget tratamente dentare

Cabinet Stomatologic Biodentix - Stomatologie Pentru Toata Familia
Parodontopatia – cauze si tratamente
septembrie 7, 2018
Cabinet Stomatologic Biodentix - Stomatologie Pentru Toata Familia
Sarcina si tratamentele dentare
septembrie 7, 2018

Buget tratamente dentare

Cabinet Stomatologic Biodentix - Stomatologie Pentru Toata Familia

Clinica Stomatologica, Dentist, Cabinet Stomatologic Biodentix Bucuresti

Cabinet Stomatologic Biodentix

Stomatologie Pentru Toată Familia

In ultima vreme, tot mai multi dintre pacienti ajung la consult in regim de urgenta. Acest lucru are mai multe cauze, una dintre ele fiind in mod cert uzura materiala actuala, cand bugetul personal sau familial este impartit intre rate, facturi, taxe si cresterea copiilor. Investigatiile medicale generale si stomatologice raman la stadiul de proiect, ibuprofenul, antiacidele, antibioticele si miorelaxantele fiind principalele medicamente care se ridica din farmacii, oamenii ajungand sa cheltuiasca sume considerabile pe tratamente naturiste in disperare de cauza, deoarece tratamentele medicamentoase uzuale isi lasa asteptate efectele mult timp, deoarece nu se elimina in primul rand cauzele declansatoare de patologie.

Stresul, oboseala fizica si psihica, fumatul, consumul de bauturi alcoolice, aportul vitaminic insuficient, alimentatia sunt cei mai mari dusmani ai vietii noastre de zi cu zi.

Tratamentele dentare, nu intotdeauna ieftine, ajung dupa multe amanari din partea pacientilor sa porneasca cu tratamente radicale, extractii, rezectii etc. Oamenii amana tratarea unei carii simple pana dupa durerea acuta, cand viziteaza in primul rand farmacia luni de zile, caria pe un dinte devine apoi complicata, dintele vecin face carie simpla, primul apoi se fractureaza si pe al treilea dinte apar carii simple, care in conditiile aportului alimentar de astazi bogat in zaharuri, intr-o evolutie rapida de 3-4 ani se ajunge la extractii si edentatie (pierderea dintilor).

Si, iata cum evitam un tratament de carie simpla si apoi suntem nevoiti sa facem eforturi materiale suplimentare pentru achitarea unor punti de 2, 3 sau 4 elemente.

Noi intelegem dificultatile materiale ale oamenilor si venim in sprijinul pacientilor nostri pentru o ingrijire dentara de calitate cu materiale de ultima generatie, oferind programe de gratuitati, plati in rate, bonusuri de tratamente aditionale si profilaxie!

Nu uitati! Nu lasati pe maine ce puteti trata astazi!